http://www.puuppa.org/~pnuu/salama/
Jällegi üks väga hea kaart, hakkan nüüd ka seda kasutama.
Äike on tõepoolest ilus aga veel ilusam on ta siis kui ta on minust kaugemal,ehk siis ei ohusta minu elu ega minu eluruume.Olen korduvalt näinud kuidas äike lööb sirgelt maasse või siis just sinna lähedale kus mina olen olnud. Nii,et ärge te kunagi soovige,et äike teile lähedale tuleb sest see on ikka tõeliselt eluohtlik! Pean ütlema,et ma meeldin äikeseleristo wrote:Tahaks veidi üldiselt öelda. Silma jäöäb see meeletu ootamine ja lootmine ja pettumus kui midagi ei toimunud..
Olge palun oma lootustega veidi vaoshoitumad. Kuigi ka minule äike meeldib, peamiselt pildistan ja filmin seda, ma ei oota ega looda seda, sest näiteks eilne äikesesüsteem pani Põlvamaal põlema kaks kasutuses olnud hoonet, mis hävisid täielikult. Te ei tea iial, millal teil endal midagi sellist juhtub.
Täiesti nõus. See meteoroloogiline sadism hakkab juba väga häirima. Tõsiselt, rahvas - üritaks oma entusiasmi natuke maha suruda.risto wrote:Tahaks veidi üldiselt öelda. Silma jäöäb see meeletu ootamine ja lootmine ja pettumus kui midagi ei toimunud..
Olge palun oma lootustega veidi vaoshoitumad. Kuigi ka minule äike meeldib, peamiselt pildistan ja filmin seda, ma ei oota ega looda seda, sest näiteks eilne äikesesüsteem pani Põlvamaal põlema kaks kasutuses olnud hoonet, mis hävisid täielikult. Te ei tea iial, millal teil endal midagi sellist juhtub.